Toiminta

Tapaamme viikottain keskiviikkoisin jäseniltojen merkeissä 18.00 Rantakestilässä. Talvisin tapaamisissa käsitellään varain- ja jäsenhankintaa ja muita ajankohtaisia asioita ja koulutuksia pyritään tekemään ympäri vuoden. Talvikauteen kuuluvat myös alusten ja varusteiden huollot ja päivittäminen seuraavaa kautta varten. Tietenkin tärkeä osa tapaamisia on myös mukava yhdessäolo! 

Kesäkausi alkaa yleensä toukokuussa kun aluksemme lasketaan vesille. Kesän aikana harjoitellaan useaan otteeseen vuosittain pelastautumista, navigointia, alusten käsittelyä, paikallistuntemusta, ensiaputaitoja ym. tärkeitä taitoja. Toki kesälläkin vietetään aikaa yhdessä myös tehtävien ja koulutuksen ulkopuolella erilaisten retkien muodossa toisella asemapaikallamme Iin Röytässä ja muissa kohteissa.

Toimintaamme voi tulla mukaan milloin tahansa! Uusien jäsenten kouluttaminen tehdään vanhan jäsenistön kertaavan koulutuksen yhteydessä tai räätälöidysti erikseen ja koulutusta tehdään ympäri vuoden. 

 

Haluatko mukaan toimintaamme!

Jäsenmaksun maksamalla pääset mukaan kaikkiin koulutuksiimme, merelle ja auttamaan! Katso lisätietoa sivuiltamme jäseneksi liittymisestä, ota suoraan yhteyttä meihin sähköpostilla sihteeri.ii@messi.meripelastus.fi, puhelimitse,Facebook-sivujemme kautta tai tule käymään Rantakestilässä jo seuraavana torstaina!

TERVETULOA!
 
Tekninen toteutus: W3 Group