Miksi tukesi on tärkeää?

Suurin osa Suomen Meripelastusseuran rahoituksesta tulee raha-automaattiyhdistykseltä.

 

SMPS Iin Meripelastajat ry:n budjetti koostuu talkootyöstä, lahjoituksista, toiminta-avustuksista sekä tilausajoista saaduista varoista. Toiminta on täysin vapaaehtoista, kukaan siinä mukana oleva ei saa palkkaa eikä muita avustuksia. Ulkopuolisten tahojen järjestämät koulutukset ja henkilökohtaiset varustehankinnat kustantaa jokainen meripelastaja omista varoistaan. Kaikki saamamme varat käytetään alusten, varusteiden ja tilojen huoltoon ja päivittämiseen sekä polttoainekustannuksiin lyhentämättömänä. Mitään osaa ei tilitetä muille tahoille. 100% tuestasi menee siis apua tarvitseville.

Toimintaamme voi tukea monella tapaa!

Yksityiset henkilöt voivat helpoimmin tukea toimintaamme tulemalla jäseneksi Iin Meripelastajiin. 

Yritykset voivat halutessaan liittyä yhteisöjäseniksi vuotuisella vuosimaksulla.

Halutessaan yritys voi myös lahjoittaa tarvikkeita, tietotaitoa tai talkoovoimia.

Yritys voi myös lahjoittaa parhaaksi katsomansa summan toimintamme tukemiseksi. Rahalahjoituksen myötä yritys voi halutessaan saada näkyvyyttä laittamalla Meripelastusseuran logon nettisivuilleen ja antaa oman logonsa meidän sivuillemme tai voimme sopia esimerkiksi tauluista, kilvistä, kunniakirjoista, sponsoritarroista joita voimme laittaa esille toiminnassamme tai lahjoittaja omalla tahollaan.

Päätukija-nimitys on arvokas lahjoittajalle. Tyypillinen esimerkki on kerran vuodessa tapahtuva virkistyspäivä tai vastaava joka toteutetaan aluksillamme ja tukikohdassamme Iin Röytässä merellä. Vaihtoehtona voimme tarjota koulutusta veneilystä tai sen erikoistilanteista. Esimerkkinä pimeän ajo ja navigointi tai pelastautumisharjoitukset.

Erillisen maininnan ansaitsee aluksen kummisopimus. Siinä lahjoittaja sijoittaa uuteen veneeseen omavastuuta vastaavan summan ja lisäksi vuosittaisen ylläpitomaksun. Vastineeksi kummi saa nimetä aluksen ja saa kattavasti näkyvyyttä yritykselleen. Näin ovat saaneet nimensä myös aiemmat aluksemme Pv Plania ja Pv Wetteri sekä uusin Salera Rescue.

Jokainen lahjoitus sen rahallisesta arvosta riippumatta on meille arvokas! Teidän kaikkien tukijoidemme avustuksella voimme olla nopeasti paikalla tilanteessa kuin tilanteessa!

Suuri kiitos Teille kaikille ja turvallista veneilykesää!

Iin Meripelastajat

 

Tekninen toteutus: W3 Group